Reactie schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  Terpstra (donderdag, 12 oktober 2017 22:24)

  Niet alleen het advies en het prettige contact is dit bedrijf absoluut de moeite waard om ze over “de vloer” te hebben. Snel en zeer vakkundig wordt er een topprodukt geleverd. Zeer zeker een aanrader ! Wij zijn er heel blij mee. Met dank. Paul en Monique Terpstra

 • #2

  Ro & Inge Deira (donderdag, 21 december 2017 09:34)

  Wat zijn wij ontzettend tevreden, blij en bevoorrecht dat wij DIRKEDAEN zijn tegengekomenop onze zoektocht. Eerlijk ..warm.. oprechte en zeer proffessionele vakmannen., die zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen...met hun hart op de juiste (vakmans)plek. De afgeleverdwerkzaamheden zijn TOP!!! DIRKEDAEN verdient niet 1 doch 2 warme douchen. Een aanrder!!!!!!! Erik hartelijk bedankt!!!!
  Gr, Ro & Inge Deira uit Vinkeveen

 • #3

  Robert Kroone (maandag, 19 februari 2018 08:54)

  Voor de zolder van ons nieuwe huis in Bodegraven hebben we (Wilma en Robert Kroone) een mooie rustiek eiken lamelparketvloer besteld bij Dirkedaen. Met een whitewash afwerking. Bij aflevering door Erik hebben we een persoonlijk praatje gemaakt. Erik heeft toen aangeboden om de vloer er zelf in te komen leggen, uit betrokkenheid en behulpzaamheid! En dat is 29 december 2017 ook gebeurd. Erik heeft dit samen met zijn maatje Eddy gedaan. De is vloer netjes gelijmd op de ondergrond en ligt er strak in! Wij zijn er heel blij mee, en dankbaar dat dit zo mocht gebeuren. Diezelfde avond konden we al gebruik maken van de kamers op zolder.

 • #4

  Jeroen (dinsdag, 02 oktober 2018 19:45)

  Voor onze aanbouw zochten wij een echte specialist voor het aanhelen van de huidige visgraad vloer. Na even rondvragen kom je al snel bij Dirkedaen uit! Na een zorgvuldige analyse en advies heeft Erik het perfect gerealiseerd. Waarvoor dank!

 • #5

  Dorien Boogaard (zaterdag, 17 november 2018 14:01)

  Erik heeft een paar jaar geleden onze vloer van oude eiken wagondelen, die inmiddels 15 jaar lag, prachtig opgeknapt. Erik geeft uitgebreid advies en rekent een eerlijke prijs en is altijd bereid om in het loopje nog wat extra klusjes mee te nemen. Afgelopen zomer zijn we verhuisd en ook daar was de vloer aan een opknapbeurt toe. Gelukkig wisten wij gelijk wie we daarvoor konden bellen!

 • #6

  Ilze (maandag, 26 oktober 2020 11:01)

  Erik heeft een prachtige eiken visgraat vloer in ons nieuwe huis gelegd. Precies zoals we het hadden voorgesteld. Heel netjes, strak en snel gewerkt. Vooraf heel goed advies van hem gekregen, zodat we de juiste keuze konden maken. Hele prettige communicatie en perfect nakomen van afspraken. Echt een vakman!

 • #7

  Carla Dijkman (zondag, 22 november 2020 12:22)

  Door een pakkende advertentie in de agenda van de korfbal in Vinkeveen besloot ik hem te bellen voor een kleine reparatie in Amsterdam. Hij heeft dit vol enthousiasme voor mij gedaan en onlangs heeft hij een andere vloer voor mij opgeknapt, die prachtig is geworden. Ik waardeer ook zeer dat hij met je meedenkt en een eerlijke prijs vraagt. Hopelijk blijft hij nog lang in dit vak!

 • #8

  Fam. de Bruijn (donderdag, 03 december 2020 08:03)

  Vandaag heeft Erik een prachtige visgraat vloer opgeleverd, super bedankt voor het eindresultaat en het advies. Het staat er werkelijk prachtig bij!

 • #9

  Gerard en Dorine Ros (vrijdag, 15 januari 2021 18:53)

  Erik, we zijn heel blij met onze vernieuwde parketvloer. Van donkerbruin naar whitewash. Supermooi geworden. Vakwerk.